Vi släcker 2:or och är Swedac-certifierade!

A-S Lastbilsservice AB är vi stolta över att nu kunna erbjuda tjänsten att släcka tvåor för dina fordon. Som en Swedac-certifierad verkstad har vi behörigheten och kompetensen att åtgärda de fel som upptäckts vid besiktningen och därefter rapportera det direkt till Transportstyrelsen. Detta innebär att du slipper göra en ombesiktning och får ditt fordon godkänt snabbare.

Vad innebär det att släcka 2:or?

När ditt fordon får en tvåa (2) vid besiktningen betyder det att det har uppstått ett fel som måste åtgärdas innan det får användas igen. Som en Swedac-certifierad verkstad kan vi:

  • Utföra nödvändiga reparationer för att åtgärda felen som noterades under besiktningen.
  • Rapportera direkt till Transportstyrelsen när felen har blivit åtgärdade, vilket innebär att du inte behöver åka tillbaka för en ombesiktning.

Fördelar med att använda en Swedac-certifierad verkstad

  • Tidseffektivitet: Genom att vi släcker 2:or direkt på plats, slipper du tidskrävande ombesiktningar.
  • Kvalitetssäkrad service: Vår certifiering genom Swedac innebär att vi uppfyller de högsta kraven för kvalitet och säkerhet i alla våra tjänster.
  • Smidig process: Vi ser till att din lastbil eller ditt fordon snabbt kommer tillbaka på vägen med alla reparationer och åtgärder utförda enligt standard.

Vad är Swedac-certifiering?

Swedac (Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll) är en statlig myndighet som säkerställer att verkstäder som oss arbetar enligt strikt fastställda regler och riktlinjer för kvalitet och säkerhet. Som certifierad verkstad kan du vara säker på att vi utför alla våra tjänster enligt högt ställda krav och att våra kontroller håller den högsta standarden.

Kontakta oss för att släcka dina 2:or

Har din lastbil eller ditt fordon fått en tvåa vid besiktningen? Låt oss på A-S Lastbilsservice AB ta hand om det! Vi utför reparationerna och rapporterar direkt till Transportstyrelsen så att du snabbt och smidigt kan vara tillbaka på vägen.

Vill du veta mer? Kontakta oss HÄR <-
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin för senaste nytt!

Släcka 2:or